Firma Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jan Bielesz Plus W Likwidacji

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jan Bielesz Plus W Likwidacji

KRS
Wiek firmy:
Wiek:
5 l. 11 mies. 21 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
5 000 zł
KRS
0000804871
NIP
5482727191 (Niezarejestrowany)
REGON
384414089
Adres UL. WOLNOŚCI 42, PL-43-440, GOLESZÓW
Województwo śląskie
Beneficjenci
2 beneficjentów Więcej ›
Ocena
Główna działalnośc Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa oraz ryb i wyrobów z ryb
Przychody ze sprzedaży
Brak danych Więcej ›
Zysk brutto
Brak danych Więcej ›
Kapitał własny
Brak danych Więcej ›

Działalność PKD:

46.32.Z - Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa oraz ryb i wyrobów z ryb
10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
10.12.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
10.73.Z - Produkcja wyrobów mącznych
10.85.Z - Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
47.22.Z - Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa
82.99.Z - Pozostała działalność wspomagająca prowadzenie działalności gospodarczej, gdzie indziej niesklasyfikowana

Firma ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO JAN BIELESZ PLUS W LIKWIDACJI została założona 2019-09-20 i obecnie mieści się przy UL. WOLNOŚCI 42, PL-43-440, GOLESZÓW. Główna działalność firmy to sprzedaż hurtowa żywności i napojów. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują agencje inkasa i biura kredytowe, artykuły spożywcze, mięso i wyroby z mięsa, zakonserwowane, sprzedaż żywności i napojów w sklepach, wyroby piekarskie i mączne. Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2025-06-11.

Mapa (przybliżona lokalizacja)

Pokaż mapę

Czy to Twoja firma?

Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jan Bielesz Plus W Likwidacji (REGON 38441408900000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.

Kliknij tutaj