Zarząd firmy Wojciech Ziemblicki usługi gastronomiczne - Wojciech Ziemblicki, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Wojciech Ziemblicki (CEIDG)
Wojciech Ziemblicki prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą WOJCIECH ZIEMBLICKI USŁUGI GASTRONOMICZNE, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2021-09-02 i ma swoją siedzibę pod adresem UL. RYBNICKA 106, PL-43-180, ORZESZE. Główny zakres działalności Wojciech Ziemblicki to Restauracje (PKD główne: 56.11.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: wytwarzanie gotowych posiłków i dań, pozostała sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana, okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny), regularne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering regularny) i pozostała gastronomiczna działalność usługowa, podawanie napojów. NIP WOJCIECH ZIEMBLICKI USŁUGI GASTRONOMICZNE: 6351739774. REGON WOJCIECH ZIEMBLICKI USŁUGI GASTRONOMICZNE: 38978628100000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Wojciech Ziemblicki
Więcej informacji o WOJCIECH ZIEMBLICKI USŁUGI GASTRONOMICZNE
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję