56.21.Z - Okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny)
10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
10.12.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
10.71.Z - Produkcja pieczywa
46.32.Z - Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa oraz ryb i wyrobów z ryb
47.11.Z - Sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana z przewagą żywności, napojów lub wyrobów tytoniowych
47.22.Z - Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa
47.24.Z - Sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych
47.25.Z - Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych i bezalkoholowych
47.29.Z - Sprzedaż detaliczna pozostałej żywności prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
56.29.Z - Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
56.30.Z - Podawanie napojów