Zarząd firmy What's Cooking Polska - Bolsius Christophe Denise, prezes zarządu
Bolsius Christophe Denise jest w zarządzie KRS WHAT'S COOKING POLSKA
Poza prowadzeniem własnej działalności gospodarczej Bolsius Christophe Denise jest również w zarządzie WHAT'S COOKING POLSKA, która została założona 2011-12-01 i ma siedzibę przy PÓŁNOCNA 12, PL-45-805, OPOLE. KRS WHAT'S COOKING POLSKA zajmuje się wytwarzanie gotowych posiłków i dań. Przedsiębiorstwo zajmuje się następującymi działaniami: wytwarzanie produktów przemiału zbóż, produkcja wyrobów mącznych, produkcja artykułów spożywczych homogenizowanych i żywności dietetycznej, sprzedaż hurtowa zboża, nieprzetworzonego tytoniu, nasion i pasz dla zwierząt, sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa oraz ryb i wyrobów z ryb i inne. NIP WHAT'S COOKING POLSKA: 5272670711. REGON WHAT'S COOKING POLSKA: 14590401900000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Bolsius Christophe Denise
Pozostali członkowie zarządu
| Anna Świgut | członek zarządu | |
| Jarosław Andrzej Szarzewicz | członek zarządu | |
| Yves Regniers | członek zarządu | |
| Piet Sanders | członek zarządu |
Więcej informacji o WHAT'S COOKING POLSKA
Źródło informacji: Dane z Krajowego Rejestru Sądowego oraz dane przedstawiciela firmy, jeśli istnieją. Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Dietetyczka przekuła swoje choroby w milionowy biznes
Skąd środki na obronność Europy? Amerykanie zmieniają podejście
Jest kapitał publiczny na europejskie, w tym polskie, inwestycje zbrojeniowe, a prywatny powinien się znaleźć. Inwestorzy i producenci z USA są zainteresowani.
Wittchen zmienia mix produktowy i szykuje nową strategię
Udało się odwrócić spadkowy trend. W III kwartale sprzedaż i zyski Wittchena wyraźnie odbiły po słabym półroczu. W ujęciu narastającym po dziewięciu miesiącach firma pozostaje jednak pod presją