Zarząd firmy Smakmięs Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Leja Tomasz, prezes zarządu
Leja Tomasz jest w zarządzie KRS SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Poza prowadzeniem własnej działalności gospodarczej Leja Tomasz jest również w zarządzie SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO, która została założona 2004-07-07 i ma siedzibę przy MŁYNARSKA 3 A, PL-38-200, JASŁO. KRS SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO zajmuje się produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego. Przedsiębiorstwo zajmuje się następującymi działaniami: przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu, produkcja pieczywa, sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana z przewagą żywności, napojów lub wyrobów tytoniowych, sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa, sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych i inne. NIP SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO: 6852141800. REGON SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO: 37117858400000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Leja Tomasz
Więcej informacji o SMAKMIĘS ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Źródło informacji: Dane z Krajowego Rejestru Sądowego oraz dane przedstawiciela firmy, jeśli istnieją. Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Groźne dla firm zmiany podatkowe nie wejdą od 2026 r.
Od 1 stycznia 2026 r. na pewno nie dojdzie m.in. do wyeliminowania estońskiego CIT, podniesienia ryczałtu do 17 proc., ograniczenia ulgi IP Box, opodatkowania aut poleasingowych. Te niekorzystne
Gdy praca staje się tańcem. Jak tango ukształtowało lidera technologii
Budimex liczy na local content i referencje na rynku jądrowym
Szef Budimeksu cieszy się z rządowych zapowiedzi dotyczących preferowania rodzimych dostawców i wykonawców. Proponuje definicję polskości, która pozwoli jak najwięcej zyskać naszej gospodarce.