Zarząd firmy Przemysław Kaczmarczyk DELIKATESY MIĘSNE Przemek i Kasia - Przemysław Kaczmarczyk, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Przemysław Kaczmarczyk (CEIDG)
Przemysław Kaczmarczyk prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą PRZEMYSŁAW KACZMARCZYK DELIKATESY MIĘSNE PRZEMEK I KASIA, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2006-09-01 i ma swoją siedzibę pod adresem UL. JANA III SOBIESKIEGO -, PL-05-120, LEGIONOWO. Główny zakres działalności Przemysław Kaczmarczyk to Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach (PKD główne: 47.22.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa, pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach, sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych prowadzona na straganach i targowiskach, pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona poza siecią sklepową, straganami i targowiskami. NIP PRZEMYSŁAW KACZMARCZYK DELIKATESY MIĘSNE PRZEMEK I KASIA: 5311519913. REGON PRZEMYSŁAW KACZMARCZYK DELIKATESY MIĘSNE PRZEMEK I KASIA: 14064353100000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Przemysław Kaczmarczyk
Więcej informacji o PRZEMYSŁAW KACZMARCZYK DELIKATESY MIĘSNE PRZEMEK I KASIA
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Pekao i PZU wydłużyły czas na reorganizację
Bank Pekao wraz z PZU uzgodniły zmiany w term sheet dotyczącym reorganizacji grupy PZU i Pekao. Zgodnie z aneksem, intencją stron jest zrealizowanie potencjalnej transakcji do 31 grudnia 2027 r.
Eneris pracuje nad przejęciem francuskiego producenta SMR-ów
Eneris, numer cztery na polskim rynku gospodarki odpadami, chce kupić francuską firmę Naarea, twórcę małego reaktora XAMR. Transakcja uratowałaby Naareę przed likwidacją.
Kobiety z branży fuzji i przejęć zbudowały własną przestrzeń