Firma Mrożona Gała

Mrożona Gała

KRS
Wiek firmy:
Wiek:
1 l. 7 mies. 22 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
5 000 zł
KRS
0001101139
NIP
6463012333
REGON
52840120400000
Adres UL. HARCERSKA 59, PL-43-100, TYCHY
Województwo śląskie

Dodaj do telefonu

Zeskanuj kod QR, aby dodać dane kontaktowe firmy bezpośrednio do swojego telefonu.

Zarząd
Molenda Michał Jakub, członek zarządu Pozostali członkowie zarządu ›
Beneficjenci
2 beneficjentów Więcej ›
Ocena
Główna działalnośc Produkcja lodów śmietankowych i pozostałych lodów jadalnych

Działalność PKD:

10.52.Z - Produkcja lodów śmietankowych i pozostałych lodów jadalnych
10.52 - Produkcja lodów śmietankowych i pozostałych lodów jadalnych
10.71.Z - Produkcja pieczywa
47.24.Z - Sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych
56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
85.59.B - Kursy i szkolenia związane ze zdobywaniem wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych w formach pozaszkolnych

Firma MROŻONA GAŁA została założona 2024-04-18 i obecnie mieści się przy UL. HARCERSKA 59, PL-43-100, TYCHY. Główna działalność firmy to wyroby mleczarskie. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują produkcja lodów śmietankowych i pozostałych lodów jadalnych, produkcja pieczywa, sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych, restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne, kursy i szkolenia związane ze zdobywaniem wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych w formach pozaszkolnych. Zgodnie z najnowszym wpisem w Krajowym Rejestrze Sądowym, obecne zarządzenie spółki obejmuje 2 osoba(y). Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2025-06-29.

Mapa (przybliżona lokalizacja)

Pokaż mapę

Czy to Twoja firma?

Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Mrożona Gała (REGON 52840120400000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.

Kliknij tutaj