Firma Mkc Food Wro 2

Mkc Food Wro 2

KRS
Wiek firmy:
Wiek:
7 l. 8 mies. 6 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
5 000 zł
KRS
0000712059
NIP
6263028418 (Zwolniony)
REGON
369229923
Adres UL. BERNARDYŃSKA 1, PL-41-902, BYTOM
Województwo śląskie
Zarząd
Pyrczak Agnieszka Monika, prezes zarządu
Beneficjenci
1 beneficjent Więcej ›
Ocena
Główna działalnośc Okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny)
Przychody ze sprzedaży
0 zł (rok 2023) Więcej ›
Zysk brutto
-453 zł Więcej ›
Kapitał własny
7 521 zł Więcej ›

Działalność PKD:

56.21.Z - Okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny)
10 - Produkcja artykułów spożywczych
11 - Produkcja napojów
32.9 - Produkcja wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowana
46 - Handel hurtowy
47 - Handel detaliczny
56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
56.10.B - Ruchome placówki gastronomiczne
56.29.Z - Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
56.30.Z - Podawanie napojów

Firma MKC FOOD WRO 2 została założona 2018-01-11 i obecnie mieści się przy UL. BERNARDYŃSKA 1, PL-41-902, BYTOM. Główna działalność firmy to usługi gastronomiczne i cateringowe. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują mięso i wyroby z mięsa, zakonserwowane, pośrednictwo w sprzedaży hurtowej, przygotowywanie i podawanie napojów, restauracje i placówki gastronomiczne, sprzedaż w sklepach niespecjalizowanych, wyroby gdzie indziej niesklasyfikowane. Zgodnie z najnowszym wpisem w Krajowym Rejestrze Sądowym, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y). Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2025-07-11.

Mapa (przybliżona lokalizacja)

Pokaż mapę

Czy to Twoja firma?

Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Mkc Food Wro 2 (REGON 36922992300000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.

Kliknij tutaj