Zarząd firmy Med&Coffee Hanna Chowaniec - Hanna Chowaniec, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Hanna Chowaniec (CEIDG)
Hanna Chowaniec prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą MED&COFFEE HANNA CHOWANIEC, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2024-07-22 i ma swoją siedzibę pod adresem 121, PL-34-532, JURGÓW. Główny zakres działalności Hanna Chowaniec to Restauracje (PKD główne: 56.11.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana z przewagą żywności, napojów lub wyrobów tytoniowych, okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny), regularne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering regularny) i pozostała gastronomiczna działalność usługowa, podawanie napojów, badania naukowe i prace rozwojowe w dziedzinie nauk przyrodniczych i technicznych i inne. NIP MED&COFFEE HANNA CHOWANIEC: 7471930713. REGON MED&COFFEE HANNA CHOWANIEC: 52916405400000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Hanna Chowaniec
Więcej informacji o MED&COFFEE HANNA CHOWANIEC
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję