Zarząd firmy ŁUKASZ PABIAN SMACZNY KRAKOWSKI - ŁUKASZ PABIAN, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza ŁUKASZ PABIAN (CEIDG)
ŁUKASZ PABIAN prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą ŁUKASZ PABIAN SMACZNY KRAKOWSKI, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2022-01-05 i ma swoją siedzibę pod adresem PL. PLAC INWALIDÓW -, PL-30-033, KRAKÓW. Główny zakres działalności ŁUKASZ PABIAN to Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych (PKD główne: 47.11.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: produkcja soków z owoców i warzyw, pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw, produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek, produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana, pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach i inne. NIP ŁUKASZ PABIAN SMACZNY KRAKOWSKI: 9451800523. REGON ŁUKASZ PABIAN SMACZNY KRAKOWSKI: 35141878500000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się ŁUKASZ PABIAN
Więcej informacji o ŁUKASZ PABIAN SMACZNY KRAKOWSKI
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję