Zarząd firmy KEBAB U SIANKA SEBASTIAN SZAFRAŃSKI - SEBASTIAN SZAFRAŃSKI, przedsiębiorca
Działalność firmy została zawieszona od 2021-11-01
Działalność gospodarcza SEBASTIAN SZAFRAŃSKI (CEIDG)
SEBASTIAN SZAFRAŃSKI prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą KEBAB U SIANKA SEBASTIAN SZAFRAŃSKI, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2021-02-18 i ma swoją siedzibę pod adresem KOLEJOWA 22A, PL-32-250, CHARSZNICA. Główny zakres działalności SEBASTIAN SZAFRAŃSKI to Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne (PKD główne: 56.10.A). Pozostałe obszary działalności obejmują: przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu, wytwarzanie gotowych posiłków i dań, przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering), pozostała usługowa działalność gastronomiczna. NIP KEBAB U SIANKA SEBASTIAN SZAFRAŃSKI: 6821792583. REGON KEBAB U SIANKA SEBASTIAN SZAFRAŃSKI: 38820655400000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się SEBASTIAN SZAFRAŃSKI
Więcej informacji o KEBAB U SIANKA SEBASTIAN SZAFRAŃSKI
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję