Firma Jasmin Food & Products & Kebab International Jasmin Kebab Restaurant
Adres | PLAC 3 MAJA 15, PL-97-500, RADOMSKO | |
Województwo | łódzkie | |
Telefon |
![]() |
|
Adres e-mail |
![]() |
|
![]() |
||
Strona internetowa | jasminkebabrestauracja.pl |
Ocena | |||
Główna działalnośc | Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne |
Numery rachunków bankowych |
PL30 8980 0009 2006 0098 7301 0001
|
Działalność PKD:
Firma JASMIN FOOD & PRODUCTS & KEBAB INTERNATIONAL JASMIN KEBAB RESTAURANT została założona 2017-12-27 i obecnie mieści się przy PLAC 3 MAJA 15, PL-97-500, RADOMSKO. Główna działalność firmy to restauracje i placówki gastronomiczne. Zgodnie z najnowszym wpisem w Krajowym Rejestrze Sądowym, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y). Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2025-07-02.
Mapa (przybliżona lokalizacja)
Pokaż mapęCzy to Twoja firma?
Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Jasmin Food & Products & Kebab International Jasmin Kebab Restaurant (REGON 36905275500000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.
Kliknij tutajWiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Cena srebra coraz bliżej rekordu. To dobra wiadomość dla KGHM
Kurs srebra notowanego na rynku kasowym zbliżył się do rekordu ustanowionego 45 lat temu, przekraczając 51 USD za uncję, donosi Bloomberg. To dobra wiadomość dla KGHM, który jest jednym z

NBP kupuje złoto, RPP obniża stopy procentowe, a Chiny strzelają
Rada Polityki Pieniężnej obniżyła stopy procentowe po raz kolejny, mimo że prezes NBP Adam Glapiński unika terminu "cykl obniżek". Narodowy Bank Polski intensywnie skupuje złoto, choć cena złota

Rozwiąż quiz wiedzy razem z Inwestorem Wojtkiem!
Inwestor Wojtek dzieli się doświadczeniami. Jest też naszym czytelnikiem, który raz w tygodniu rozwiązuje quiz wiedzy. Dołącz do zabawy i wygraj książkę, podpowiadając redakcji nowe tematy.