Zarząd firmy Jakub Szeląg GALESZ SMAK - Jakub Szeląg, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Jakub Szeląg (CEIDG)
Jakub Szeląg prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą JAKUB SZELĄG GALESZ SMAK, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2013-07-29 i ma swoją siedzibę pod adresem 462, PL-32-002, WĘGRZCE WIELKIE. Główny zakres działalności Jakub Szeląg to Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu (PKD główne: 10.11.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu, produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego, sprzedaż hurtowa i detaliczna pozostałych pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli, sprzedaż hurtowa i detaliczna motocykli, ich naprawa i konserwacja oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna części i akcesoriów do nich, sprzedaż hurtowa owoców i warzyw i inne. NIP JAKUB SZELĄG GALESZ SMAK: 6832058154. REGON JAKUB SZELĄG GALESZ SMAK: 12133097900000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Jakub Szeląg
Więcej informacji o JAKUB SZELĄG GALESZ SMAK
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Atende łapie oddech na kontrakcie w PGE
Konsorcjum z udziałem giełdowej spółki po ponad trzech latach realizacji kontraktu dla energetycznej grupy wystawiło pierwszą fakturę i zainkasowało pierwszą płatność. Nadal negocjuje waloryzację
Zbigniew Juroszek: nie ma podstaw do wzrostu cen mieszkań
Zdaniem prezesa Atalu stawki za metr kwadratowy nie powinny w najbliższym czasie wzrosnąć, ale po zmniejszeniu nadpodaży deweloperzy wycofają się z obniżek.
Rozwiąż urodzinowy quiz wiedzy razem z Inwestorem Wojtkiem
Inwestor Wojtek dzieli się doświadczeniami. Jest też naszym czytelnikiem, który raz w tygodniu rozwiązuje quiz wiedzy. Dołącz do zabawy i wygraj książkę, podpowiadając redakcji nowe tematy.