Zarząd firmy Institute Of Biofeedback And Noo-Psychosomatic - Suchocka Lilia, prezes zarządu
Suchocka Lilia jest w zarządzie KRS INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC
Poza prowadzeniem własnej działalności gospodarczej Suchocka Lilia jest również w zarządzie INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC, która została założona 2013-03-18 i ma siedzibę przy UL. FARMACEUTYCZNA 13, PL-20-706, LUBLIN. KRS INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC zajmuje się kursy i szkolenia związane ze zdobywaniem wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych w formach pozaszkolnych. Przedsiębiorstwo zajmuje się następującymi działaniami: handel hurtowy, handel detaliczny, działalność wydawnicza, doradztwo w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej i pozostałe doradztwo w zakresie zarządzania, badania naukowe i prace rozwojowe i inne. NIP INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC: 7123277487. REGON INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC: 06153627900000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Suchocka Lilia
Pozostali członkowie zarządu
| Piotr Paweł Machała | wiceprezes |
Więcej informacji o INSTITUTE OF BIOFEEDBACK AND NOO-PSYCHOSOMATIC
Źródło informacji: Dane z Krajowego Rejestru Sądowego oraz dane przedstawiciela firmy, jeśli istnieją. Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję