Firma GRZEGORZ BIERNAT PIZZERIA NAPOLI
| Ocena | |||
| Główna działalnośc | Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne | ||
| Numery rachunków bankowych | 
                                                                                                                                    PL84 8619 0006 0060 0631 2910 0001 PL90 1940 1076 3173 5076 0000 0000 | 
Działalność PKD:
Firma GRZEGORZ BIERNAT PIZZERIA NAPOLI została założona 2015-12-21 i obecnie mieści się przy RYNEK 17, PL-32-005, NIEPOŁOMICE. Główna działalność firmy to restauracje i placówki gastronomiczne. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują przygotowywanie i podawanie napojów, różny usługi indywidualne, usługi gastronomiczne i cateringowe. Zgodnie z najnowszym wpisem w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y).
Mapa (przybliżona lokalizacja)
Pokaż mapęCzy to Twoja firma?
Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie GRZEGORZ BIERNAT PIZZERIA NAPOLI (REGON 35133453900000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.
Kliknij tutaj Usuń moją firmęWiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości 
                    Inflacja w październiku niższa od prognoz. Są wstępne dane GUS
Inflacja konsumencka w Polsce wyniosła w październiku 0,1 proc. miesiąc do miesiąca i 2,8 proc. rok do roku - wynika z tzw. szybkiego szacunku GUS. To odczyty niższe od oczekiwań analityków.
 
                    Domański: OKI zostaną wdrożone w 2026 r.
Osobiste Konta Inwestycyjne (OKI) są jedynym z priorytetów rządu, to rozwiązanie będzie wdrożone w 2026 roku, zapowiedział w piątek minister finansów Andrzej Domański.
 
                    Rozwiąż quiz wiedzy razem z Inwestorem Wojtkiem
Inwestor Wojtek dzieli się doświadczeniami. Jest też naszym czytelnikiem, który raz w tygodniu rozwiązuje quiz wiedzy. Dołącz do zabawy i wygraj książkę, podpowiadając redakcji nowe tematy.

