56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
81.21.Z - Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych
56.30.Z - Przygotowywanie i podawanie napojów
68.10.Z - Kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
68.20.Z - Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
68.31.Z - Pośrednictwo w obrocie nieruchomościami
77.11.Z - Wynajem i dzierżawa samochodów osobowych i furgonetek
77.12.Z - Wynajem i dzierżawa pozostałych pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
77.21.Z - Wypożyczanie i dzierżawa sprzętu rekreacyjnego i sportowego
81.10.Z - Działalność pomocnicza związana z utrzymaniem porządku w budynkach
56.29.Z - Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
81.29.Z - Pozostałe sprzątanie
81.30.Z - Działalność usługowa związana z zagospodarowaniem terenów zieleni
93.11.Z - Działalność obiektów sportowych
93.13.Z - Działalność obiektów służących poprawie kondycji fizycznej
93.19.Z - Pozostała działalność związana ze sportem
93.21.Z - Działalność wesołych miasteczek i parków rozrywki
96.04.Z - Działalność usługowa związana z poprawą kondycji fizycznej
43.91.Z - Wykonywanie konstrukcji i pokryć dachowych
41.20.Z - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych i niemieszkalnych
43.11.Z - Rozbiórka i burzenie obiektów budowlanych
43.12.Z - Przygotowanie terenu pod budowę
43.31.Z - Tynkowanie
43.32.Z - Zakładanie stolarki budowlanej
43.33.Z - Posadzkarstwo; tapetowanie i oblicowywanie ścian
43.34.Z - Malowanie i szklenie
43.39.Z - Wykonywanie pozostałych robót budowlanych wykończeniowych
01.61.Z - Działalność usługowa wspomagająca produkcję roślinną
43.99.Z - Pozostałe specjalistyczne roboty budowlane, gdzie indziej niesklasyfikowane
45.11.Z - Sprzedaż hurtowa i detaliczna samochodów osobowych i furgonetek
45.19.Z - Sprzedaż hurtowa i detaliczna pozostałych pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
49.41.Z - Transport drogowy towarów
49.42.Z - Działalność usługowa związana z przeprowadzkami
56.10.B - Ruchome placówki gastronomiczne
56.21.Z - Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)