Zarząd firmy Dijo Baking - Świercz Dioklecjan Konrad, prezes zarządu

Świercz Dioklecjan Konrad, prezes zarządu

Wiek firmy:
Wiek:
8 l. 10 mies. 18 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
1 000 000 zł

Świercz Dioklecjan Konrad jest w zarządzie KRS DIJO BAKING

Poza prowadzeniem własnej działalności gospodarczej Świercz Dioklecjan Konrad jest również w zarządzie DIJO BAKING, która została założona 2016-12-05 i ma siedzibę przy 28, PL-52-351, ZABRODZIE. KRS DIJO BAKING zajmuje się produkcja pieczywa. Przedsiębiorstwo zajmuje się następującymi działaniami: produkcja sucharów, herbatników, konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek, wytwarzanie gotowych posiłków i dań, produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana, działalność agentów zajmujących się sprzedażą hurtową żywności, napojów i wyrobów tytoniowych, sprzedaż hurtowa cukru, czekolady i wyrobów cukierniczych i inne. NIP DIJO BAKING: 9131002458. REGON DIJO BAKING: 93046706300000.
Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Świercz Dioklecjan Konrad

Pozostali członkowie zarządu

Leszek Wenderski członek zarządu
Piotr Pawliński viceprezes zarządu
Dawid Kansy członek zarządu
Krzysztof Piechna członek zarządu
Więcej informacji o

Źródło informacji: Dane z Krajowego Rejestru Sądowego oraz dane przedstawiciela firmy, jeśli istnieją. Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!