Firma Bombay Foods

Bombay Foods

KRS
Wiek firmy:
Wiek:
3 l. 5 mies. 25 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
100 000 zł
KRS
0000978145
NIP
5423451037
REGON
52236161000000
Adres BIAŁYSTOK
Województwo podlaskie

Dodaj do telefonu

Zeskanuj kod QR, aby dodać dane kontaktowe firmy bezpośrednio do swojego telefonu.

Zarząd
Kumar Katarzyna, prezes zarządu
Ocena
Główna działalnośc Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu

Działalność PKD:

10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
10.5 - Wytwarzanie wyrobów mleczarskich i lodów jadalnych
10.7 - Produkcja wyrobów piekarniczych i mącznych
11.01.Z - Destylowanie, rektyfikowanie i mieszanie alkoholi
11.07.Z - Produkcja napojów bezalkoholowych i wód butelkowanych
46 - Handel hurtowy
47 - Handel detaliczny
56 - Działalność usługowa związana z wyżywieniem
62 - Działalność związana z programowaniem, doradztwem w zakresie informatyki i działalności powiązane
73 - Działalność w zakresie reklamy, badania rynku i public relations

Firma BOMBAY FOODS została założona 2022-06-21 i obecnie mieści się przy BIAŁYSTOK. Główna działalność firmy to mięso i wyroby z mięsa, zakonserwowane. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu, wytwarzanie wyrobów mleczarskich i lodów jadalnych, produkcja wyrobów piekarniczych i mącznych, destylowanie, rektyfikowanie i mieszanie alkoholi, produkcja napojów bezalkoholowych i wód butelkowanych i inne. Zgodnie z najnowszym wpisem w Krajowym Rejestrze Sądowym, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y). Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2024-11-07.

Mapa (przybliżona lokalizacja)

Pokaż mapę

Czy to Twoja firma?

Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Bombay Foods (REGON 52236161000000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.

Kliknij tutaj