Zarząd firmy Babka drożdżowa Tomasz Gębala - Tomasz Gębala, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Tomasz Gębala (CEIDG)
Tomasz Gębala prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą BABKA DROŻDŻOWA TOMASZ GĘBALA, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2017-04-01 i ma swoją siedzibę pod adresem UL. SPORTOWCÓW 19C1, PL-30-611, LIBERTÓW. Główny zakres działalności Tomasz Gębala to Doradztwo w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej i pozostałe doradztwo w zakresie zarządzania (PKD główne: 70.20.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: produkcja pieczywa, produkcja sucharów, herbatników, konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek, wytwarzanie gotowych posiłków i dań, sprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych, okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny) i inne. NIP BABKA DROŻDŻOWA TOMASZ GĘBALA: 6792849167. REGON BABKA DROŻDŻOWA TOMASZ GĘBALA: 12089754300000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Tomasz Gębala
Więcej informacji o BABKA DROŻDŻOWA TOMASZ GĘBALA
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję