Zarząd firmy Augustyn Pałkowski BAR GASTRONOMICZNY - Augustyn Pałkowski, przedsiębiorca
Działalność gospodarcza Augustyn Pałkowski (CEIDG)
Augustyn Pałkowski prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą AUGUSTYN PAŁKOWSKI BAR GASTRONOMICZNY, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 1991-06-30 i ma swoją siedzibę pod adresem KRÓTKA 1, PL-32-700, BOCHNIA. Główny zakres działalności Augustyn Pałkowski to Restauracje (PKD główne: 56.11.Z). Pozostałe obszary działalności obejmują: produkcja pieczywa, produkcja sucharów, herbatników, konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek, okazjonalne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering okazjonalny), regularne przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering regularny) i pozostała gastronomiczna działalność usługowa, podawanie napojów. NIP AUGUSTYN PAŁKOWSKI BAR GASTRONOMICZNY: 8680009724. REGON AUGUSTYN PAŁKOWSKI BAR GASTRONOMICZNY: 85021378100000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się Augustyn Pałkowski
Więcej informacji o AUGUSTYN PAŁKOWSKI BAR GASTRONOMICZNY
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję