Dane rejestrowe:
| KRS | 0000148898 |
| REGON | 35657144500000 |
| NIP |
6282042069
od 2003-04-01 Czynny |
| Oficjalna nazwa | ASTIR |
| Adres rejestracji | FABRYCZNA 21, PL-32-500, CHRZANÓW |
| Data rejestracji KRS | 2003-01-27 |
| Forma prawna | Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością |
| Główna działalnośc lista kodów PKD (Polska Klasyfikacja Działalności) |
Sprzedaż hurtowa owoców i warzyw |
Historia zmian danych podmiotu prawnego:
|
2025-06-26 | |||
|
2025-06-26 | |||
|
2025-06-26 | |||
|
2025-04-23 | |||
|
2024-09-11 | |||
|
2024-07-14 | |||
|
2024-07-14 | |||
|
2023-08-22 | |||
|
2023-07-11 | |||
|
2023-07-11 | |||
|
2023-07-11 | |||
|
2023-01-18 | |||
|
2022-09-22 | |||
|
2022-09-22 | |||
|
2022-09-22 | |||
|
2021-10-12 | |||
|
2021-10-12 | |||
|
2021-10-12 | |||
|
2021-10-12 | |||
|
2020-07-30 | |||
|
2020-07-30 | |||
|
2020-07-30 | |||
|
2019-06-18 | |||
|
2019-06-18 | |||
|
2019-06-18 | |||
|
2018-07-25 | |||
|
2018-07-25 | |||
|
2018-07-25 | |||
|
2017-07-18 | |||
|
2016-09-21 | |||
|
2015-07-21 | |||
|
2014-08-11 | |||
|
2013-07-11 | |||
|
2012-07-11 | |||
|
2011-07-01 | |||
|
2010-06-24 | |||
|
2009-07-09 | |||
|
2008-08-06 | |||
|
2008-07-31 | |||
|
2007-10-30 | |||
|
2007-10-29 | |||
|
2006-05-10 | |||
|
2004-07-22 | |||
|
2003-01-27 |
Źródło informacji: dane z Krajowego Rejestru Sądowego.
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję