Firma Amo La Pasta

Amo La Pasta

KRS
Wiek firmy:
Wiek:
4 l. 2 mies. 10 d.
Kapitał zakładowy:
Kap. zakładowy:
5 000 zł
KRS
0000914152
NIP
9512523786
REGON
38961881000000
Adres UL. NUGAT 9-U9, PL-02-776, WARSZAWA
Województwo mazowieckie
Zarząd
Banasik Joanna Iwona, prezes zarządu
Beneficjenci
1 beneficjent Więcej ›
Ocena
Główna działalnośc Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Przychody ze sprzedaży
1 389 022 zł (rok 2022) Więcej ›
Zysk brutto
-48 556 zł Więcej ›
Kapitał własny
-43 556 zł Więcej ›
Numery rachunków bankowych
PL22 1020 1169 0000 8502 0822 9405
PL47 1020 4900 0000 8102 3395 9006

Działalność PKD:

56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
10 - Produkcja artykułów spożywczych
11 - Produkcja napojów
56 - Działalność usługowa związana z wyżywieniem
73 - Działalność w zakresie reklamy, badania rynku i public relations
78 - Działalność związana z zatrudnieniem
82 - Działalność związana z administracyjną obsługą biura i pozostała działalność wspomagająca prowadzenie działalności gospodarczej
85 - Edukacja
96 - Działalność usługowa indywidualna

Firma AMO LA PASTA została założona 2021-08-02 i obecnie mieści się przy UL. NUGAT 9-U9, PL-02-776, WARSZAWA. Główna działalność firmy to restauracje i placówki gastronomiczne. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują administracyjna obsługa biura, mięso i wyroby z mięsa, zakonserwowane, placówki wychowania przedszkolnego, pozyskiwanie pracy i pracowników, pranie i czyszczenie tekstyliów, usługi reklamowe. Zgodnie z najnowszym wpisem w Krajowym Rejestrze Sądowym, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y). Ostatnia aktualizacja w Krajowym Rejestrze Sądowym została zarejestrowana 2025-05-15.

Mapa (przybliżona lokalizacja)

Pokaż mapę

Czy to Twoja firma?

Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie Amo La Pasta (REGON 38961881000000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.

Kliknij tutaj