Zarząd firmy 1. SEBASTIAN SOJA PIZZERIA ROSSO 2. ROSBUD SEBASTIAN SOJA 3. ROSCAR SEBASTIAN SOJA - SEBASTIAN SOJA, przedsiębiorca
Działalność firmy została zawieszona od 2022-01-01
Działalność gospodarcza SEBASTIAN SOJA (CEIDG)
SEBASTIAN SOJA prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod nazwą 1. SEBASTIAN SOJA PIZZERIA ROSSO 2. ROSBUD SEBASTIAN SOJA 3. ROSCAR SEBASTIAN SOJA, która jest zarejestrowana w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG). Firma działa od 2020-09-20 i ma swoją siedzibę pod adresem UL. MIKOŁAJA REJA 34, PL-80-557, GDAŃSK. Główny zakres działalności SEBASTIAN SOJA to Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne (PKD główne: 56.10.A). Pozostałe obszary działalności obejmują: tynkowanie, zakładanie stolarki budowlanej, posadzkarstwo; tapetowanie i oblicowywanie ścian, malowanie i szklenie, wykonywanie pozostałych robót budowlanych wykończeniowych i inne. NIP 1. SEBASTIAN SOJA PIZZERIA ROSSO 2. ROSBUD SEBASTIAN SOJA 3. ROSCAR SEBASTIAN SOJA: 9570987143. REGON 1. SEBASTIAN SOJA PIZZERIA ROSSO 2. ROSBUD SEBASTIAN SOJA 3. ROSCAR SEBASTIAN SOJA: 38699851600000.Znajdź inne firmy, w których w zarządzie znajduje się SEBASTIAN SOJA
Źródło informacji: Spółka Skarbu Państwa Centrum Rejestrów oraz dane przekazane przez firmę.
Informacje są niedokładne? Popraw je tutaj!
Wiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Co z Alior Bankiem po reorganizacji grupy PZU? Sytuacja powoli się klaruje
Los Aliora w grupie PZU nie jest przesądzony, ale przeważają oczekiwania, że Alior Bank pozostanie w strukturach grupy – ocenia Cezary Stypułkowski, prezes Pekao.
Cztery trendy, które redefiniują polski handel z Chinami
Kupujemy coraz mniej paneli słonecznych z Chin, a coraz więcej robotów. Coraz mniej leków, a coraz więcej aut spalinowych. Co z tego wszystkiego wynika?
Arctic Paper łapie oddech, choć na rynku wciąż jest źle. Szykuje rewizję strategii
Po słabym pierwszym półroczu producent papieru i celulozy poprawił rentowność, co docenili inwestorzy giełdowi. Prezes Michał Jarczyński wyjaśnia, jak udało się tego dokonać i zwiększyć produkcję