Firma 1.MAK GASTRO Agnieszka Eliaszuk - wspólnik spółki cywilnej 2. EMA Agnieszka Eliaszuk - wspólnik spółki cywilnej
Ocena | |||
Główna działalnośc | Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu |
Działalność PKD:
Firma 1.MAK GASTRO AGNIESZKA ELIASZUK - WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ 2. EMA AGNIESZKA ELIASZUK - WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ została założona 2016-07-12 i obecnie mieści się przy UL. KRAKOWSKA 11/2, PL-15-875, BIAŁYSTOK. Główna działalność firmy to mięso i wyroby z mięsa, zakonserwowane. Inne działania prowadzone przez firmę obejmują artykuły spożywcze, doradztwo związane z zarządzaniem, organizacja targów, wystaw i kongresów, pozaszkolne formy edukacji, pozostała działalność profesjonalna, przetworzone owoce i warzywa, przygotowywanie i podawanie napojów, restauracje i placówki gastronomiczne, sprzedaż detaliczna poza siecią sklepową, sprzedaż w sklepach niespecjalizowanych, sprzedaż żywności i napojów w sklepach, usługi gastronomiczne i cateringowe, usługi reklamowe, usługi związane z rozrywką i rekreacją, wyroby mleczarskie, wyroby piekarskie i mączne. Zgodnie z najnowszym wpisem w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, obecne zarządzenie spółki obejmuje 1 osoba(y).
Mapa (przybliżona lokalizacja)
Pokaż mapęCzy to Twoja firma?
Uzupełnij, zmień, usuń informacje o firmie 1.MAK GASTRO Agnieszka Eliaszuk - wspólnik spółki cywilnej 2. EMA Agnieszka Eliaszuk - wspólnik spółki cywilnej (REGON 36493082000000), dane rejestrowe, logo, zdjęcia, słowa kluczowe opisujące Twoją działalność. Przypominamy, że firmy, które mają więcej użytecznych informacji, są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania katalogu firm.
Kliknij tutaj Usuń moją firmęWiadomości biznesowe, aktualności ekonomiczne, artykuły
Inne wiadomości
Czas inwestycji i ekspansji
Politycy trochę chętniej słuchają biznesu, ale sielanki nie ma. Przedsiębiorcy stawiają na rozwój międzynarodowy, a w kraju pilnie potrzeba inwestycji w innowacje. To wnioski z Forum Ekonomicznego w

Inwestycja Maspeksu w wino będzie procentować
Polski potentat spożywczy od lat budował biznes w Rumunii, a teraz za ponad 700 mln zł powiększył się tam o Purcari, lidera rynku wina. Cel – alkoholowa dominacja w Europie Środkowej.

Era węgla przeminęła z wiatrem i słońcem
W Polsce energia z paneli słonecznych kosztuje dziś 42 proc. mniej niż pięć lat temu, a z farm wiatrowych 69 proc. mniej niż ponad dekadę temu. To nie ideologia napędza transformację energetyczną,